...

Bel onze planning rechtstreeks:

Verhuislift huren Utrecht

Verhuislift huren inclusief operator.

Verhuislift huren Utrecht- Verhuislift Centrale

Wilt u een verhuislift huren in Utrecht? Gaat u verhuizen of heeft u een nieuwe bank of koelkast gekocht die niet door het trapgat past? Verhuislift Centrale staat voor u klaar.

Dagelijks gaan wij op pad voor onze zakelijke en particuliere klanten in Utrecht. Voor een volledige verhuizing of alleen 1 object
De verhuisliften van Verhuislift Centrale zijn iedere dag te vinden in Utrecht.  Alle straten, grachten en pleinen zijn ons bekend, van Overvecht tot Leidsche Rijn, we zijn overal inzetbaar. Ook voor spoedopdrachten kunt u bij ons terecht. Hiervoor rekenen wij geen extra toeslag.

Super eenvoudig verhuizen met een verhuislift in Utrecht

Utrechtse trapportalen zijn vaak erg smal, vooral in de binnenstad. Bij een verhuizing of als je bijvoorbeeld een eetkamertafel of een nieuwe bank hebt aangeschaft, is dat vaak lastig. Gelukkig hebben de meeste woningen in Utrecht wel een raamkozijn of Frans balkon waar een verhuislift geplaatst kan worden. Onze ervaren liftbedieners bouwen de lift moeiteloos op tegen uw raam of balkon. Zo krijgt u uw meubelen en andere spullen snel en eenvoudig uw woning in of uit.

Verhuisliftservice voor 1 object in Utrecht

U kunt u onze verhuislift in Utrecht ook huren als u maar één object naar boven of naar beneden wilt liften.
Als u bijvoorbeeld een nieuwe eetkamertafel hebt gekocht en de bezorgers krijgen ‘m niet door de trap naar boven. Maar ook als een oude bank of Amerikaanse koelkast moet worden afgevoerd staan onze liften paraat. Voor € 90,- staat uw object dan boven of beneden. Bel 0800-0000 voor onze objectservice in Utrecht.

Verhuislift voor een hele dag of meerdere uren

Gaat u verhuizen in Utrecht en heeft u meerdere uren, of een hele dag een verhuislift nodig? Bij de Verhuislift Centrale is dat totaal geen probleem. Ook als u op het oude- en op het nieuwe adres een verhuislift nodig hebt, staan wij graag voor u klaar. Onze chauffeur rijdt dan gewoon achter de verhuiswagen aan met u mee naar uw nieuwe woning. Het eerste uur rekenen wij € 99,- en ieder uur daarna rekenen wij slechts € 80,- inclusief BTW, met voorrijkosten van 40,- incl BTW. Dit is het tarief voor een verhuislift inclusief bediening in Utrecht.

Liftservice in Utrecht tot de 9e verdieping

Woont u op de 9e etage en wilt u een verhuislift huren in Utrecht? Dan bent u bij Verhuislift Centrale aan het juiste adres. Bij de meeste flats en appartementencomplexen komen wij met onze verhuislift tot de hoogste verdieping. De lift staat in een mum van tijd, ook als we ‘m tot 9 hoog opbouwen.
Daarnaast hebben we ook een Geda lift in onze liftencollectie. Dit is een handige kleine lift die je in een steeg of in een (achter)tuin kunt opbouwen. Deze Geda lift gebruiken we op plaatsen waar onze autolift niet kan staan. Deze lift komt tot de derde verdieping.

Verhuislift met bediening in Utrecht

Onze verhuisliften worden bediend door een ervaren verhuizer. Onze liftbedieners zijn eerst werkzaam geweest als verhuizer of chauffeur verhuizer. En deze ervaring krijgt u er gratis bij. De operators helpen u graag met het laden en lossen van de verhuislift. Maar ook bij het inladen van de verhuiswagen geven ze handige tips. We horen vaak dat het andere liftverhuurders niet gelukt is om een lift op te bouwen waar onze liftmannen dat wel kunnen. Dus zoek je een verhuislift op een lastige locatie in Utrecht, bel ons dan gerust op.

Verhuizen zonder schade met verhuislift

Met het inhuren van een verhuislift voor uw verhuizing voorkomt u beschadigingen aan uw meubilair of trapgat. Veelal ontstaan beschadigingen tijdens een verhuizing doordat meubelen vast komen te zitten in het trapgat. Zeker met een minder ervaren verhuisploeg.
Als u een verhuislift gebruikt, hoeft u geen ingewikkelde draaien in het trapgat te maken en daarmee is de kans op schade een stuk kleiner. Onze verhuislift krijgt u met bediening in Utrecht en onze operators letten ook goed op om schade te voorkomen. Zo kunt u zelfs met onervaren verhuishulp schadevrij verhuizen.

Iedere dag

Onze verhuislift met bediening staat 7 dagen per week voor u klaar in Utrecht. Ook ‘s avonds en in het weekend, dagelijks van 8 uur ‘smorgens tot 22.00 uur ’s avonds. Bovendien rekenen wij ook in Utrecht géén toeslag voor spoedopdrachten.
Een verhuislift kunt u snel en gemakkelijk reserveren via onze website of via ons telefoonnummer 0800 – 0000. Onze verhuislift huurt u al vanaf € 90,- in Utrecht. U bespaart hiermee veel tijd en u voorkomt schade aan uw meubels en trappenhal, dus deze €90,- verdient u zo terug.

Zakelijke klanten

Onze verhuisliftservice in Utrecht heeft natuurlijk ook veel bedrijven als vaste klant. Meubelwinkels, zonnepanelenwinkels, dakbedekkers en zonwering bedrijven behoren tot onze vaste klantenkring. Onze zakelijke klanten betalen bij ons op rekening achteraf en wij zorgen dat we ze altijd voor ze klaarstaan, zelf bij een spoedopdracht. Mochten wij uw klus niet uit kunnen voeren, hebben we een groot partnernetwerk, zodat u altijd geholpen kan worden.

Ontheffing Verhuislift Utrecht

Als u in Utrecht een verhuislift nodig hebt, heeft u soms een vergunning nodig, deze kunt u aanvragen bij de gemeente. Deze vergunning kan nodig zijn in een gebied waar een verkeersverbod is. In dit geval kunt u een tijdelijke ontheffing aanvragen. De kosten van een tijdelijke verkeersontheffing zijn € 105,90 per dag.
Deze kosten zijn voor de behandeling van uw aanvraag en betaalt u direct vooraf met iDEAL.
De ontheffing kunt u aanvragen via deze link https://pki.utrecht.nl/Loket/product/42f4ab7b5550099785c8a54e47c1dda0 
Onze verhuisliften zijn standaard uitgerust met een “doorgaand verkeer gestremd bord” en pillonnen. De ruimte rondom de verhuislift wordt dus goed afgezet zodat er veilig verhuisd kan worden.

Verhuislift ook buiten Utrecht

Onze verhuisliften rijden natuurlijk niet alleen in Utrecht. Dagelijks zijn we ook in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Den Haag en Hoofddorp te vinden. In Amsterdam en Haarlem rekenen wij geen voorrijkosten voor onze verhuisliftservice. Verder zijn wij werkzaam in de hele Randstad en daar buiten. De Voorrijkosten per stad vindt u op onze tarieven pagina.

Reserveren verhuislift Utrecht

Onze verhuisliftservice in Utrecht is gemakkelijk te reserveren middels het online reserveringsformulier op onze website. Na ontvangst van de reservering, sturen wij u een overzicht van de aanvraag en van de verwachte kosten. Na bevestiging van de opdracht, is uw reservering definitief.
Natuurlijk kunt u een verhuislift ook telefonisch bij ons bestellen. We hebben hiervoor speciaal een makkelijk te onthouden telefoonnummer voor u genomen. 0800-0000.
Tot slot is het ook mogelijk om uw verhuislift via Whatsapp te reserveren. Rechts onderaan onze website vindt u een Whatsapp icoontje. Als u dit aanklikt, heeft u direct Whatsapp verbinding. Zo kunt u gemakkelijk uw verhuislift huren in Utrecht.

Spoedklussen

Heeft u met spoed een verhuislift nodig in Utrecht? Dan kunt u gebruik maken van onze last minute verhuisliftservice. Over het algemeen kunnen we binnen een paar uur een verhuislift bij u op locatie hebben. Voor liftservice met spoed in Utrecht rekenen wij geen toeslag. De snelste manier om onze verhuislift met bediening te bestellen, is een telefoontje naar 0800-0000. Maar ook via Whatsapp ontvangt u razendsnel een offerte. Het Whatsapp icoontje vindt u onderaan de website, als u dit aanklikt heeft u direct verbinding.

Ook een verhuiswagen en een verhuisploeg nodig?

Bent u naast een verhuislift ook op zoek naar een verhuisbedrijf? Samen met Feitsma Verhuizingen, onze verhuispartner in Utrecht, nemen wij graag de gehele verhuizing voor u uit handen. Feitsma Verhuizingen bestaat al sinds 1927 en is 1 van de best beoordeelde verhuisbedrijven van de regio. Zij hebben sinds 1927 al meer dan 50.000 verhuizingen verzorgd. U kunt bij hen terecht voor zowel zakelijke- als particuliere verhuizingen. Met – en zonder verhuislift. Meer informatie vindt u op de website van Feitsma.

WhatsApp openen
Liever een vraag stellen via WhatsApp?
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.