Verhuislift huren Haarlem

Verhuislift huren inclusief operator.

direct reserverenvc2wits

Verhuislift huren in Haarlem was nooit zo makkelijk

Een verhuislift huren in Haarlem is dankzij onze ervaren verhuislift chauffeurs geen enkel probleem. Haarlem staat bekend om haar krappe straatjes en drukke stadscentrum, waardoor men er soms van uitgaat dat een verhuislift huren onmogelijk is. Toch zijn wij geregeld in Haarlem te vinden.

Dagelijks staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Haarlem. Van een verhuizing in Schalkwijk tot een bankstel liften in Haarlem Centrum.
Verhuislift Centrale is een echt Haarlems bedrijf gevestigd in de Waarderpolder. Wij kennen dan ook alle pleinen en straten, van de Leidse buurt tot Parkwijk, we zijn overal inzetbaar. Wij rekenen geen spoedkosten of voorrijkosten, dat maakt ons de voordeligste keuze bij u in de buurt!

 

Eenvoudig verhuizen met een verhuislift in Haarlem

De trappenhuizen in Haarlem zijn van binnen vaak erg krap, vooral in het centrum van Haarlem. Dat is natuurlijk niet prettig als je gaat verhuizen of als je bijvoorbeeld een nieuwe kast of bankstel wilt aanschaffen. Gelukkig bieden de ramen en balkons hier een uitkomst. Onze verhuislift operators hebben veel ervaring met verschillende straten en huizen en bouwen de verhuislift dus moeiteloos op tegen uw raam of balkon. Op deze manier krijgt u de gewenste meubels en spullen toch uw woning in of uit.

 

Liftservice voor 1 object in Haarlem

Onze verhuisliften kunt u al huren om maar één object naar boven of naar beneden te brengen.
Heeft u een nieuwe bank gekocht en krijgen de bezorgers ‘m niet boven, of wordt het tijd dat die oude zware kast een keer het huis uit gaat? Bel ons voor onze 1 objectservice. Voor € 90,- staat uw object dan boven of beneden.

 

Verhuislift voor meerdere uren in Haarlem

Heeft u een grote verhuisklus waarbij een verhuislift voor meerder uren nodig is? Dat is geen probleem bij de Verhuislift Centrale. Als de lift op het oude- en het nieuwe adres nodig is , rijdt onze verhuislift gewoon met u mee naar de nieuwe locatie. Het eerste uur rekenen wij hiervoor € 99,- en ieder volgend uur kost u slechts € 80,- voor de verhuislift inclusief bediening.

 

Bemande Verhuislift in Haarlem

Bij onze verhuislift krijgt u standaard een top verhuizer! Onze liftoperators hebben allemaal al jaren in het verhuisvak gewerkt. Ze zijn u graag van dienst met het laden en lossen van de verhuislift. Ook bij het laden van uw verhuiswagen kunnen we u van handige adviezen voorzien.
We durven ook te beweren dat de allerbeste liftbedieners van Haarlem bij ons werken. Waar het menig andere liftservice niet lukt om een verhuislift te plaatsen, lukt het onze liftmannen vrijwel altijd om onze verhuislift op te zetten.

 

Verhuislift tot de 9e etage

Onze grootste verhuislift heeft een ladder van 27 meter. Hiermee komen we tot de 9e etage. Bij de meeste appartementen in Haarlem komen we hiermee tot de hoogste verdieping. Verder zijn we ook nog in het bezit van een zogenaamde Geda lift. Dit is een handige kleine lift die je in een achtertuin of in een steeg kunt opbouwen. Deze Geda lift kan maximaal tot de 3e etage.

 

Geen schade aan uw trapportaal

Verhuizen met een verhuislift houdt uw meubelen en trapportaal heel. U heeft al uw vrienden opgetrommeld voor de verhuizing. Iedereen doet enorm zijn best, maar aan het einde van de dag zijn veel van uw meubelen en het nieuwe trapportaal helemaal beschadigd. Toch jammer.
Als u bij ons verhuislift huurt, hoeft u geen lastige draaien in het trapportaal te maken en wordt er minder schade gemaakt. Ook houdt onze ervaren liftbediening een oogje in het zeil. Zo kunt u zelfs met de minst ervaren verhuizers toch uw inboedel heel overbrengen.

 

(bijna) Altijd beschikbaar

Onze verhuisliften met bediening staan 7 dagen in de week voor u klaar. Ook ‘s avonds en in het weekend. Bovendien rekenen wij voor onze verhuisliftservice in Haarlem géén voorrijkosten! U kunt een verhuislift gemakkelijk en snel reserveren via onze website of via het telefoonnummer 0800 – 0000.
Dus twijfel niet langer en maak uw verhuizing makkelijker met een verhuislift van verhuisliftcentrale.nl

 

Zakelijke klanten

Als verhuisliftservice in Haarlem hebben wij veel zakelijke vaste klanten. Meubelwinkels, zonnepanelen leveranciers, dakdekkers en zonweerders mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen. Onze vaste klanten betalen bij ons op rekening en we zorgen dat we ze altijd kunnen helpen, zelf bij een spoedklus. Mochten wij u zelf niet van dienst kunnen zijn, hebben we een groot partner netwerk, dat (bijna) dezelfde kwaliteit levert.

 

Ontheffing Verhuislift Haarlem

Hoewel we trots zijn op onze stad, maakt de gemeente het niet altijd even makkelijk om een verhuislift te plaatsen.
Vaak is hiervoor een ontheffing nodig. De liftvergunning kunt u online aanvragen via deze link https://www.haarlem.nl/ontheffing-plaatsen-voorwerpen-op-openbare-weg/.
U dient het invulformulier compleet te maken en ondertekend terug te sturen samen met een situatietekening. Soms is het nodig om een omleidingsplan in te leveren. Onze verhuislift is standaard uitgerust met pillonnen en een “doorgaand verkeer gestremd bord”. Dus dan is is het gebied rondom de verhuislift in ieder geval goed gemarkeerd.

 

Verhuislift buiten Haarlem

Natuurlijk rijden onze verhuisliften we niet alleen in Haarlem. We zijn ook dagelijks in Amsterdam te vinden. Ook hier rekenen wij geen voorrijkosten. Verder zijn wij inzetbaar in de hele Randstad en daar buiten. Voorrijkosten per stad staan op onze website.

 

Reserveren verhuislift Haarlem

Onze verhuislift in Haarlem kunt u gemakkelijk reserveren via het online reserveringsformulier op deze website. Als wij de reservering binnen hebben, ontvangt u van ons een overzicht van uw aanvraag en van de totale kosten. Als u de opdracht bevestigd hebt, is uw reservering definitief.
Natuurlijk kunt u een verhuislift ook telefonisch bij ons bestellen. We hebben hiervoor speciaal een makkelijk te onthouden nummer voor u genomen. 0800-0000.
Tot slot is het ook nog mogelijk om een verhuislift via Whatsapp te reserveren. Als u met uw mobiele telefoon op het groen icoontje rechts onderin de website klikt, hebt u direct Whatsapp verbinding. We horen graag van u!

 

Spoedklussen

Is uw nieuwe bank net afgeleverd, maar staat deze nu buiten in de regen omdat hij niet door het trapgat past? Dan biedt onze lastminute verhuisliftservice in Haarlem uitkomst. En ook voor spoedklussen rekenen wij gewoon hetzelfde tarief. De snelste manier om onze verhuislift met bediening te bestellen, is gewoon even bellen naar 0800-0000. Maar ook via onze Whatsapp aanvraag reageren wij razendsnel.
Gehele verhuizingen in Haarlem
Is alleen een verhuislift huren niet voldoende? Samen met onze verhuispartner, Feitsma Verhuizingen, kunnen wij de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Feitsma Verhuizingen is al sinds 1927 actief in de verhuisbranche. Zij hebben sindsdien meer dan 50.000 verhuizingen tot een goed einde gebracht. U kunt bij hen terecht voor zowel zakelijke- als particuliere verhuizingen. Met – en zonder verhuislift. Meer informatie vindt u op de website van Feitsma Haarlem.

 

Verhuislift haaarlem

Direct een verhuislift huren!

WhatsApp openen
Liever een vraag stellen via WhatsApp?