Verhuislift huren Amsterdam

Verhuislift huren inclusief operator.

direct reserverenvc2wits

Verhuislift huren in Amsterdam- Verhuislift Centrale

Wilt u een verhuislift huren in Amsterdam? Uw bank past niet door het trapgat of u hebt een hele verhuizing? Verhuislift Centrale biedt uitkomst.
Iedere dag staan wij klaar voor onze zakelijke en particuliere klanten in Amsterdam. Van een verhuizing in de Pijp tot een piano liften in de Jordaan.
Verhuislift Centrale heeft dagelijks liftwagens in Amsterdam . Alle grachten, straten en pleinen zijn ons bekend, van Zuidoost tot Buikslotermeer , we zijn overal inzetbaar. In Amsterdam rekenen wij geen spoedkosten of voorrijkosten, dat maakt ons de voordeligste keuze bij u in de buurt!

  • Geen onverwachte voorrijkosten of spoedkosten.
  • Inzetbaar in de smalle straten van Amsterdam
  • Direct een vaste lage prijs
  • Ook voor hele zware objecten

 

Gemakkelijk verhuizen met een verhuislift in Amsterdam

De trapportalen in Amsterdam zijn vaak erg smal, zeker in de binnenstad van Amsterdam. Als je gaat verhuizen of als je bijvoorbeeld een piano of een nieuwe kast hebt gekocht, is dat niet handig. Gelukkig hebben de meeste woningen in Amsterdam een raam of een balkon waar een verhuislift kan worden gebruikt. Onze ervaren liftbedieners hebben bouwen de lift moeiteloos op tegen uw raam of balkon. Zo krijgt u uw meubelen en andere spullen snel en eenvoudig uw woning in of uit.

 

Verhuisliftservice voor 1 object in Amsterdam

Als u maar één object naar boven of naar beneden wilt brengen, kunt u onze verhuisliften ook gewoon huren.
Bijvoorbeeld als u een nieuwe tafel hebt gekocht en de bezorgers krijgen ‘m niet boven. Maar ook als een oude piano of kast moet worden afgevoerd staan onze liften voor u klaar. Bel 0800-0000 voor onze objectservice. Voor € 90,- staat uw object dan boven of beneden, voorrijkosten betaald u niet in Amsterdam

verhuislift in Amsterdam

 

Verhuislift voor een paar uur of een hele dag

Heeft u een grote verhuizing in Amsterdam en u heeft meerdere uren een verhuislift nodig? Bij de Verhuislift Centrale is dat geen probleem. Zelfs als u op het oude- en het nieuwe adres een verhuislift nodig hebt , zijn wij u graag van dienst. We rijden dan gewoon met u mee naar uw nieuwe woning of bedrijfspand . Hiervoor rekenen wij het eerste uur € 99,- en ieder volgend uur berekenen wij slechts slechts € 80,- . Dit is voor de verhuislift inclusief bediening in Amsterdam

Verhuisliftservice tot de 8e etage

Onze verhuisliften reiken tot de 8e etage. Bij de meeste woningen in Amsterdam komen we hiermee tot de hoogste verdieping. Als het een nog hoger flatgebouw is, is er altijd een ruime binnenlift aanwezig.
Verder zijn we ook nog in het bezit van een handige kleine lift die je in een steeg of een tuin kunt opbouwen. Deze gebruiken we op plaatsen waar onze autolift niet kan komen. Deze kleine lift kunnen we opbouwen tot de 3e verdieping.

verhuislift operateur

Verhuislift met bediening in Amsterdam

Onze verhuislift wordt standaard geleverd met een ervaren verhuizer. De liftbedieners hebben allemaal al jaren ervaring met verhuizen. Ze helpen u graag met het laden en lossen van de verhuislift. Ook bij het inladen van uw verhuiswagen hebben ze altijd handige tips.
Wij zijn trots dat de allerbeste liftbedieners van Amsterdam dagelijks voor ons op pad gaan . Op plaatsen waar het de meeste andere verhuisliftbedrijven niet lukt om een verhuislift te plaatsen, lukt het onze liftoperators vrijwel altijd om een verhuislift op te zetten.

Schadevrij verhuizen met verhuislift

Als u een verhuislift inhuurt voor uw verhuizing voorkomt u vervelende beschadigingen aan uw trapgat of meubilair. De meeste beschadigingen tijdens een verhuizing ontstaan doordat meubelen vast komen te zitten in het trapgat. Zeker met een onervaren verhuisploeg.
Bij gebruik van een verhuislift, hoeft u geen ingewikkelde draaien in het trapgat te maken en is er minder kans op schade. Onze verhuislift krijgt u met bediening in Amsterdam en de liftbediening let ook goed op om schade te vermijden. Zo kunt u zelfs met een onervaren schadevrij verhuizen.

  • Voorkom schade aan uw trapgat
  • Voorkom schade aan uw meubilair
  • Voorkom blessures door overmatig tillen

7 dagen per week

Onze bemande verhuisliften iedere dag voor u klaar in Amsterdam. Ook ‘s avonds en in het weekend. Bovendien rekenen wij in Amsterdam géén voorrijkosten voor onze verhuisliftservice.
Een verhuislift reserveert u gemakkelijk en snel via onze website of via ons telefoonnummer
0800 – 0000. Een verhuislift huurt u al vanaf € 90,- in Amsterdam. Daar hoeft u het dus niet voor te laten.

Vaste klanten

Als verhuisliftservice in Amsterdam hebben wij natuurlijk veel bedrijven als vaste klant. Meubelzaken, zonnepanelen groothandels, dakdekkers en zonwering bedrijven behoren we tot onze dagelijkse klanten. Onze zakelijke klanten betalen bij ons achteraf op rekening en we zorgen dat we ze altijd voor ze klaarstaan, zelf bij een spoedopdracht. Mochten wij u zelf niet in staat zijn u te helpen, hebben we een groot partner netwerk, zodat uw klus altijd uitgevoerd kan worden.

 

 

Ontheffing Verhuislift Amsterdam

Als u gaat verhuizen in Amsterdam heeft u een ontheffing nodig. Een tijdelijke verkeersmaatregel noemt de gemeente dit. Deze is nodig als u een staart of een gracht afsluit, maar ook als u parkeervakken wilt reserveren. U heeft zelfs een ontheffing nodig als u een verhuislift of een verhuiswagen op de stoep of het fietspad wilt plaatsen. Onze verhuisliften zijn standaard uitgerust met een ontheffing om de lift op de stoep of het fietspad te plaatsen.
Als het nodig is om de weg geheel te stremmen of parkeervakken te reserveren dient u dit wel vooraf te regelen. Dit duurt 10 werkdagen en kunt u via deze link aanvragen.

Voor het stremmen van de weg dient u een situatietekening met de aanvraag mee te sturen. Bij het reserveren van parkeervakken is dit niet nodig Onze verhuisliften zijn standaard uitgerust met een “doorgaand verkeer gestremd bord” en pillonnen. Zo is de ruimte rondom de verhuislift goed afgezet zodat er geen fietsers en voetgangers gewond kunnen raken.

Verhuislift buiten Amsterdam

Onze verhuisliften rijden natuurlijk niet alleen in Amsterdam. Dagelijks zijn we ook in Haarlem, Alkmaar en Hoofddorp te vinden. Ook in Haarlem rekenen wij geen voorrijkosten voor onze verhuisliftservice. Verder zijn wij inzetbaar in de hele Randstad en daar buiten. Voorrijkosten per stad staan op onze website.

Reservering verhuislift Amsterdam

Onze verhuisliftservice in Amsterdam is gemakkelijk te bestellen via het online reserveringsformulier op onze website. Bij ontvangst van de reservering, ontvangt u van ons een overzicht van uw aanvraag en van de verwachte kosten. Na bevestiging van de opdracht, is uw reservering definitief.
Vanzelfsprekend kunt u een verhuislift ook telefonisch bij ons bestellen. We hebben hiervoor speciaal een eenvoudig telefoonnummer voor u genomen. 0800-0000.
Tevens is het mogelijk om uw verhuislift via Whatsapp te reserveren. Als u met uw mobiele telefoon op het groen icoontje rechts onderin de website klikt, krijgt u gelijk Whatsapp verbinding. We horen graag van u!

Spoedklussen

Is uw nieuwe bankstel net afgeleverd, maar staat deze nu in de regen omdat hij niet via de trap naar boven gaat ? Dan kunt u gebruik maken van onze lastminute verhuisliftservice in Amsterdam. Voor spoedklussen in Amsterdam rekenen wij geen toeslag. De snelste manier om onze verhuislift met bediening te bestellen, is een telefoontje naar 0800-0000. Maar ook via de Whatsapp module op onze website ontvangt u razendsnel een offerte.

Complete verhuizingen in Amsterdam

Zoekt u naast een verhuislift ook een verhuisbedrijf? Samen met Feitsma Verhuizingen, onze verhuispartner in Amsterdam, kunnen wij de gehele verhuizing voor u uit handen nemen. Feitsma Verhuizingen bestaat al sinds 1927 en is 1 van de best beoordeelde verhuisbedrijven van de regio. Zij hebben sinds 1927 al meer dan 50.000 verhuizingen verzorgd. U kunt bij hen terecht voor zowel zakelijke- als particuliere verhuizingen. Met – en zonder verhuislift. Meer informatie vindt u op de website van Feitsma.

verhuislift in Amsterdam
Wat kost het huren van een verhuislift?
De prijs van het huren van een verhuislift verschilt uiteraard per klus. Wij zorgen altijd dat we voor u de beste prijs maken. Wanneer u in Amsterdam woont hoeft u zich in ieder geval niet druk te maken om voorrijkosten en spoedkosten. 
Wanneer is het handig om een verhuislift te huren?
Is het handig om een verhuislift te huren, of zal ik het zelf naar boven tillen? Om deze vraag te beantwoorden is het handig om te kijken naar het object dat naar boven moet en het huis. Als het object te zwaar is om goed te kunnen tillen is het handig om een verhuislift te huren. Zo weet je zeker dat je het niet laat vallen en voorkom je onnodige schade. Als het trapgat van het huis te smal is, is het ook beter om een verhuislift te huren. Het object wordt gemakkelijk door het raam naar binnen gebracht en u hoeft zich dus geen zorgen te maken aan de wanden en het meubilair.
Moet ik de straat afzetten?
Omdat een klusje met de verhuislift meestal niet heel lang duurt is het niet nodig om de hele straat af te zetten. Voor ons is het het handigste om even aan de buurman/ buurvrouw te vragen of ze de auto weg willen halen zodat er ruimte is. Wanneer de straat wel smal is hebben we zelf materieel mee om deze tijdelijk af te zetten. 

Direct een verhuislift huren!

WhatsApp openen
Liever een vraag stellen via WhatsApp?